Voor puristen

Zoals een barista alleen zonder baard


De intrede van onze aromatechnologie. Met onze 6-reeks haal je de Barista in a box in jouw keuken en kan je altijd het beste uit elke boon halen. In elke koffieboon zitten namelijk meer dan 800 verschillende aroma‘s. Je kunt met elk zetproces variëren. En alles precies op jouw smaak instellen. Voor jouw lievelingskoffie. 

Iedere morgen een goede start


Het startmodel voor starters: Met onze 5-reeks krijg je het fijnste koffiegenot met steeds versgemalen bonen. Zo is het ‘s morgens al direct tijd om te malen. En je hoeft er helemaal niets voor te doen, alleen op het juiste knopje drukken.

Jouw NIVONA-dealer in jouw buurt.

Nieuwsgierig? NIVONA is exclusief bij meer dan 2500 gespecialiseerde handelaars in heel Duitsland verkrijgbaar. Ook in jouw buurt. Zoek jouw NIVONA-handelaar in jouw stad. Nog een keer klikken en je bent er.

En vergeet de bonen niet!

Je bent op zoek naar bonen die de moeite waard zijn? Of naar het geschikte onderhoud voor jouw NIVONA? Dat vindt je allemaal in ons toebehorenassortiment.

ONTDEK HET NU

Wij staan voor jou klaar. En voor jouw NIVONA.

Jouw smaak staat bij ons centraal. En daar hoort ook een betrouwbare koffieautomaat bij. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

MEER OVER DE NIVONA-SERVICE

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN