NICR 1040

Op de zaak loopt alles op rolletjes, maar de koffie blijft achter? Onze NICR 1040 kan dit prestatietekort oplossen. Dankzij eenvoudige bediening en reiniging, tevens een bijzonder groot bonenreservoir en waterreservoir. Optimaal ontworpen voor op kantoor. Met de nieuwe melkslang en easyclean +, waarmee het melksysteem met een druk op de knop kan worden gereinigd. Het verplaatsen van de melkslang is niet meer nodig voor de meest comfortabele reiniging. En als die vergadering weer uitloopt, biedt de volumefunctie voor maximaal 1,9 liter koffie in één keer. Bovendien levert het Quick-profiel met één druk op de knop een snelle kop koffie. Alles voor plezierige werktijden.

MEER INFORMATIE

De snelste Barista in a box

"Ontworpen voor wel 65 koppen per dag: Onze NICR 1040 zorgt voor koffiegenot op het werk. Betrouwbaar en met een druk op de knop. En met het Quick-profiel zelfs bijzonder snel. Met de hoeveelheidsfunctie kunt u bovendien tot 1,9 liter koffie in één keer vragen: voor lange conferenties, creatieve meetings of gewoon voor een koffiekan.
Daarnaast krijgt u de Barista in a box (Aroma Balance System) en de Cappuccino Connaisseur. Voor de kleine pauze in de keuken op het werk. "


Met Easyclean+ en dubbele slang

De meest comfortabele reiniging dankzij de nieuwe dubbele slang voor de melk bij cappuccino en andere melkkoffies. Gewoon rechtstreeks op het reservoir aangesloten laten en het melksysteem wordt met een druk op de knop volledig zelfstandig gereinigd.

Het belangrijkste trefpunt in elk bedrijf: de koffiemachine. Want daar is koffie altijd meer dan alleen een drankje. Koffie zorgt voor inspiratie en cafeïne en dus voor een kleine pauze om nieuwe krachten en motivatie te verzamelen. Wij hebben de NICR 1040 bij de ontwikkeling op deze vereisten afgestemd.

coffee
MIJN NIVONA-
DEALER ZOEKEN