NIVO 8’

De toekomst vandaag.

Morgen Standaard.

De nieuwe volautomatische koffiemachine van NIVONA

De NIVO 8000

Uitstekende smaak en eenvoudig in gebruik. De nieuwe 8000-serie van NIVONA tilt koffiegenot naar een nieuw niveau. En het is ook een visuele blikvanger: heldere vormen en een hoogwaardige uitstraling geven deze twee modellen een modern design. De 8000-serie omvat de NIVO 8'101 in matzwart en de NIVO 8'103 in elegant titanium.

Technologie

De meest geavanceerde zettechnologie

voor speciale koffiemomenten

De nieuwe zeteenheid is ontworpen om nog meer uit de meer dan 800 verschillende koffiesmaken te halen. En je kunt dit eenvoudig en zonder voorkennis doen met één druk op de knop. Het Aroma Balance System helpt hierbij: de vooraf ingestelde zetprofielen halen de verschillende smaken van de bonen naar boven, zodat je kunt genieten van een koffie-ervaring op maat - bijna net als een barista.

Recepten

Een volautomatische koffiemachine,

talloze opties

De NIVO 8000 wordt geleverd met 6 vooraf ingestelde koffiespecialiteiten: espresso, koffie, americano, cappuccino, café au lait en latte macchiato - allemaal aanpasbaar qua sterkte, hoeveelheid, temperatuur en aromaprofiel. Je kunt ook je eigen koffievariaties opslaan onder 'Mijn koffie'. En als je geen zin hebt in koffie? De NIVO voorziet je ook van heet water voor thee en opgeschuimde melk voor cacao.

Technologie

Voor meer uit elke boon!

Beïnvloed het brouwproces rechtstreeks met het smaakbalanssysteem. De 5 selecteerbare smaakprofielen halen de volledige variëteit uit elke boon - voor elke individuele smaak.

Smaak

Cappuccino

zoals van een barista

De barista schenkt een perfect gezette espresso met licht, romig melkschuim - niet andersom, zoals veel volautomatische koffiemachines een cappuccino bereiden. Wij zeggen: het is een kwestie van smaak. Daarom geven we jou de keuze: dankzij onze Cappuccino Connaisseur kun je beslissen of de koffie of de melk eerst in het kopje gaat. Jouw smaak beslist.

Schoonmaken

Blijf altijd schoon!

De gesloten zeteenheid van de 8000-serie zorgt ervoor dat de binnenkant schoner is dan ooit, waardoor je je volautomatische koffiemachine gemakkelijker kunt schoonmaken. Tegelijkertijd is de zetgroep zo ontworpen dat hij nog steeds gemakkelijk schoon te maken is: gewoon verwijderen en afspoelen onder stromend water.

Draaien, drukken, genieten

Voor het bedieningsconcept van onze volautomatische koffiemachines geldt één regel: de bediening moet zo eenvoudig en intuïtief mogelijk zijn. Daarom heeft de 8000-serie slechts één knop. Je kunt eraan draaien om de gewenste koffiespecialiteit te selecteren en op de knop drukken om het koffiezetten te starten. En om te genieten? Daar is gelukkig geen technologie voor nodig - het werkt zonder knop.

De toekomst van de volautomatische koffiemachine

De 8000-serie staat voor vooruitgang. In design en comfort. Maar vooral in smaak. Zelfs sceptici van koffiemachines zullen overtuigd zijn - kijk zelf maar:

Slimme techniek

Nieuw: RomaticaPlus zeteenheid, borstelloze motor, planetaire tandwielkast en keramiekvrije multi-poortklep voor betrouwbaar koffiegenot. En natuurlijk met al het andere dat een NIVONA volautomatische koffiemachine maakt.

Slimme techniek

Nieuw: RomaticaPlus zeteenheid, borstelloze motor, planetaire tandwielkast en keramiekvrije multi-poortklep voor betrouwbaar koffiegenot. En natuurlijk met al het andere dat een NIVONA volautomatische koffiemachine maakt.

Filosofie

Uitsluitend in gespecialiseerde winkels

In onze bijna 20 jaar als fabrikant van volautomatische koffiemachines staat één ding centraal: tevreden klanten. We willen dat elke klant precies de NIVONA bij ons vindt die bij hem past. Daarom zijn onze volautomaten alleen verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels. En dat geldt ook voor onze nieuwe koffieautomaten.

Missie

Wie is NIVONA?

Als middelgroot bedrijf uit Neurenberg zien wij onszelf als het vriendelijke alternatief op de grote markt voor volautomatische koffiemachines. Sinds onze eerste serie in 2005 ligt onze focus op koffiegenot. Daarom ontwikkelen we onze series voortdurend verder: intuïtiever in gebruik, eenvoudiger te reinigen, efficiënter in smaakextractie. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om echt lekkere koffie te zetten. Dat is onze missie.