Rotsachtige bergrug met besneeuwde toppen

Voor iedereen die goede koffie belangrijk vindt


Een systeem waarbij iedereen wint. De gebruiker profiteert van een hoog niveau van expertise en directe service. De detailhandel geniet van een exclusieve en veilige positie en krijgt van ons het best mogelijke advies. En wij genieten ook van deze constellatie, omdat we weten dat onze volautomatische koffiemachines in de juiste handen zijn - zowel bij retailers als bij liefhebbers thuis.

Hoogste kwaliteit in alle opzichten

Relaties gedijen bij consistentie. Voor ons betekent dit ook en vooral consistente kwaliteit. Bij NIVONA hebben absolute klanttevredenheid en maximale kwaliteit altijd centraal gestaan. Dit wordt weerspiegeld in onze duidelijke toewijding aan de vakhandel. Dit is waar al onze medewerkers - inmiddels meer dan 60 - voor staan! We zijn allemaal grote koffieliefhebbers en brengen onze passie aan tafel.

Exclusiviteit en betrouwbaarheid

NIVONA is alleen verkrijgbaar waar goed advies wordt gegeven. Met andere woorden, in gespecialiseerde winkels. Waarom is dat zo? We zijn 15 jaar geleden begonnen met de visie om koffiemachines uitsluitend via de vakhandel te verkopen. We zijn er vast van overtuigd dat koffieliefhebbers alleen individueel en professioneel genoeg ondersteund kunnen worden bij de aankoop van een volautomatische koffiemachine in speciaalzaken. Dit is een lid van je huishouden waarvan je elke dag topprestaties verwacht. En dat mag je ook verwachten! Om dit te bereiken is het echter noodzakelijk om bij de aankoop je persoonlijke behoeften en wensen te vergelijken met de kenmerken van verschillende modellen. Daarom hechten we veel belang aan persoonlijk en eerlijk advies.

Persoonlijk en dichtbij

Iedereen profiteert van de exclusiviteit van de retailer. Tevreden klanten zijn het belangrijkste voor elke speciaalzaak die om zijn klanten geeft. De adviseur in de vakhandel is onze spreekbuis, onze ambassadeur voor de gebruiker. Een integraal onderdeel van de NIVONA koffiecultuur. De vakhandel geeft niet alleen informatie, maar ook persoonlijk en individueel advies en het belangrijkste: een echte koffie van het potentiële nieuwe familielid. En als er iets mis mee is, heb je een direct aanspreekpunt bij de verkoper.

Lorem Ipsum dolor

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00*
Details
NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00*
Details
NICR 970 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Alles binnenin en in titanium! De NICR 970 combineert hoogwaardig design met unieke technologie. Dankzij het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept. Inclusief Aroma Pre-Select op dit model en de NICR 960 - zodat je de door onze barista aanbevolen instellingen voor alle NIVONA koffies direct kunt overnemen via de NIVONA app. Met de functies van de aromatechnologie kun je ook het zetproces regelen of nog meer uit je cappuccino halen.
€ 1.549,00*
Details