Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop

Onze 7-serie is de instap in de wereld van latte recepten met de eenvoudigste bediening. Dankzij de OneTouch-SPUMATORE.

Je favoriete koffie. Gewoon bewaren.

Geschikt voor elk kopje en elk recept: Gebruik de live programmering en de "My Coffee" recepten om precies je favoriete koffie op te slaan.

Alles voor het melkschuim

Ontworpen voor cappuccino en andere latte recepten - niet alleen qua bediening, maar ook qua onderhoud. Het melksysteem kan snel en eenvoudig worden gereinigd met één druk op de knop.

Cappuccino zo lekker dat je erin wilt knijpen: De 7-serie


NICR 790 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Cappuccino zo lekker: De kwaliteit van een portafilter met één druk op de knop. Dat is onze belofte. Want onze 7-serie brengt je dit genot zo gemakkelijk mogelijk - zelfs voor een kopje cappuccino of latte macchiato. Cappuccino met één druk op de knop. Eenvoudig, snel en nu met een nieuw design. Want onze 7-serie krijgt vier nieuwe modellen. Hoogwaardig materiaal ontmoet esthetiek. Voor liefhebbers van lattes en latte macchiato's. Naast het Aroma Balance System werkt de Cappuccino Connoisseur nu ook in deze volautomatische machines. Voor cappuccino zoals van de barista.
€ 849,00*
Details
NICR 795 CafeRomatica fully automatic espresso machine
De kwaliteit van een portafilter met één druk op de knop. Dat is onze belofte. Want onze 7-serie brengt je dit plezier zo gemakkelijk mogelijk - zelfs voor een kopje cappuccino of latte macchiato. Dankzij de OneTouch optie. Dit betekent: melk aansluiten, op de knop drukken, genieten van je cappuccino. Met eenvoudige reiniging van het melksysteem. En met onze NICR 795 in een hoogwaardig titanium design.
€ 899,00*
Details
NICR 796 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Zwart op wit: Onze NICR 796 combineert een helder design en is daarom een blikvanger in elke keuken. Zoals alle modellen in de 7-serie maakt hij ook cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop. Voor speciale genietmomenten. En om ervoor te zorgen dat er genoeg van deze momenten zijn, is het melksysteem handig en eenvoudig te reinigen. Haal het plezier van Italië in huis.
€ 899,00*
Details
NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00*
Details

De producthoogtepunten van de 7-serie


Cappuccino zo lekker dat je erin wilt knijpen

De kwaliteit van een portafilter met één druk op de knop. Dat is onze belofte. Want onze 7-serie brengt je dit plezier zo gemakkelijk mogelijk - zelfs voor een kopje cappuccino of latte macchiato.

Bewaar gewoon je favoriete koffie live

Vanaf onze 7-serie heb je de mogelijkheid om live te programmeren. Stel de recepten voor je NIVONA direct in wanneer je koffie zet - direct aangepast aan jouw wensen en jouw kopje. De volautomatische machine slaat het recept voor je favoriete koffie dan op als een nieuw standaardrecept.

Eenvoudig reinigen met één druk op de knop

Het melksysteem moet altijd schoon zijn om van cappuccino te kunnen genieten. Sinds het begin van NIVONA is het onze claim geweest dat reiniging zo grondig als nodig en zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Zelfs zonder gebruiksaanwijzing leidt uw NIVONA u door het reinigingsproces en laat het op het display duidelijk zien wat u moet doen. Gewoon uit principe.

Vooral in de standaardversie.

Alle NIVONA volautomatische koffiemachines hebben de volgende functies - en nog veel meer.

Verwijderbare zeteenheid

Je kunt de brewer snel verwijderen en schoonmaken onder koud water. Daarna droog je de zeteenheid gewoon een nachtje op een keukendoek - klaar. Schoner kan niet.

Instelbare maalgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!

Twee kopjes koffie of espresso tegelijk

Koffie is meer dan alleen een drankje - het is altijd een uitnodiging tot een praatje en gezelligheid. Daarom kan elke NIVONA twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten.

Koffiehoeveelheid instelbaar (ongeveer 20 ml - 240 ml)

Uw favoriete koffie zetten? Geen probleem met NIVONA volautomaten. De hoeveelheid koffie kan ook worden aangepast voor alle series. Van het kleinste espressokopje tot de grote cappuccino feel-good cup.

ECO-modus/0-watt-modus

Bijzonder energiebesparend: de ECO-modus wordt ingeschakeld wanneer de NIVONA niet wordt gebruikt en verlaagt de temperatuur van het thermoblok. Dit betekent dat het volautomatische apparaat minder stroom verbruikt. Je kunt je NIVONA ook zo instellen dat hij zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt, zodat hij helemaal geen stroom meer verbruikt.

15 bar pompdruk

We verklappen alvast een geheimpje: 15 bar pompdruk is de maximale druk. Alle NIVONA volautomaten kunnen dit. Maar je hebt niet de hoogste druk nodig, je hebt bij het zetten de juiste druk nodig voor de betreffende koffierecepten. (Een goede espresso zet je met aanzienlijk minder druk dan 15 bar.) Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen dit.

Conusmolen van gehard staal van hoge kwaliteit

NIVONA volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit van hun onderdelen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige conische wortelmolen. Het geharde staal zorgt voor een betrouwbare maling voor elk type koffieboon.

Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Ons doel is om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het ontkalken en reinigen van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's leiden u eenvoudig door de processen. En met zo min mogelijk moeite krijgt u een optimaal gereinigde NIVONA.

9 koffievariaties met de 7-serie

Espresso


Koffie

Americano

Cappuccino

Latte Macchiato

Warme melk/melkschuim

Heet water

„Mijn koffie“ Geheugenlocaties

NICR 790  5
NICR 795  5
NICR 796  5
NICR 799  5

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Ontdek meer modellen

NICR 560 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Uw intrede in de wereld van NIVONA - met elke ochtend versgemalen koffie. Nu met TFT-kleurendisplay en het NIVONA bedieningsconcept. Eenvoudig zelfverklarend. De opgeslagen recepten kunnen nu worden aangepast. De handmatige SPUMATORE kan ook worden gebruikt om melkschuim te maken als je meer wilt dan alleen koffie en espresso. De automatische reinigingsprogramma's ronden de modellen uit de 5-serie af.
€ 579,00*
Details
NICR 695 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Degene met de speciale twist: met onze 6-serie kun je thuis voor het eerst proeven van onze aromatechnologie. Dankzij het Aroma Balance System kun je het zetproces direct beïnvloeden. Beide modellen hebben ook de handmatige EASY SPUMATORE in de uitloop. Voor uniek melkschuim. Snel en eenvoudig te reinigen met de draaiknop. De NICR 695 is ook verkrijgbaar in een klassiek titanium design.
€ 729,00*
Details
NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00*
Details
NICR 970 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Alles binnenin en in titanium! De NICR 970 combineert hoogwaardig design met unieke technologie. Dankzij het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept. Inclusief Aroma Pre-Select op dit model en de NICR 960 - zodat je de door onze barista aanbevolen instellingen voor alle NIVONA koffies direct kunt overnemen via de NIVONA app. Met de functies van de aromatechnologie kun je ook het zetproces regelen of nog meer uit je cappuccino halen.
€ 1.549,00*
Details

Ontdek het NIVONA assortiment