Afdruk


NIVONA APPARATE GMBH


Aanbiedersidentificatie volgens § 5 Telemediengesetz (TMG)

Deze website wordt beheerd door:
NIVONA Apparate GmbH
Südwestpark 49
D 90449 Nürnberg
Telefoon: +49 (0) 911 252663-0

Maatschappelijke zetel: Nürnberg / Amtsgericht: Nürnberg HRB 21537
Bedrijfsleiding: Peter Wildner, Christian Fritsch
USt.ID-Nr. DE814347283
Web: www.nivona.com
Mail: info@nivona.com

Algemene voorwaarden


De Algemene Voorwaarden van NIVONA Apparate GmbH zijn van toepassing. U vindt zehier voor verkoop in binnen- en buitenland.
Disclaimer

NIVONA Apparate GmbH werkt de informatie op zijn website voortdurend bij. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen gegevens intussen gewijzigd zijn. Daarom kan er geen aansprakelijkheid worden aanvaard of garantie worden gegeven voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie.

Bovendien behoudt NIVONA Apparate GmbH zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen of aanvullingen aan te brengen in de aangeboden internetpagina's.

Websites van derden


De links naar websites van derden op de website van NIVONA Apparate GmbH zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Op het moment van koppelen was er geen illegale inhoud herkenbaar. Aangezien NIVONA Apparate GmbH geen invloed heeft op de externe links, aanvaardt het geen aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. Hiervoor zijn uitsluitend de beheerders van de betreffende websites verantwoordelijk.

De externe links worden regelmatig door NIVONA Apparate GmbH gecontroleerd. Als daarbij of na kennisgeving door derden wettelijke overtredingen bekend worden, wordt de link onmiddellijk verwijderd.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS). U vindt dit op https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten en zijn in het algemeen niet bereid om dit te doen. Bij vragen, klachten of reclamaties kunt u terecht bij onze klantenservice op het e-mailadres service@nivona.com of van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer +49 911 252663-90.

Copyright en handelsmerkrecht


De inhoud en structuur van de website van NIVONA Apparate GmbH zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor de reproductie van informatie of gegevens voor commerciële doeleinden, in het bijzonder het gebruik van teksten, delen van teksten of afbeeldingen, is de voorafgaande toestemming van NIVONA Apparate GmbH vereist. Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken op de website van NIVONA Apparate GmbH beschermd door het merkenrecht. Dit geldt in het bijzonder voor het merk "NIVONA" en het bijbehorende bedrijfslogo.

Alle op deze website vermelde personen maken uitdrukkelijk bezwaar tegen elk commercieel gebruik en openbaarmaking van hun gegevens in overeenstemming met § 28 BDSG.