Geïnspireerd door de barista. Gemaakt voor jouw moment.

Ontdek onze klassieker - regelmatig gemoderniseerd, maar altijd uitgerust met de essentie van een van onze populairste series. De 8-serie wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige bediening en design. Bijvoorbeeld met de NICR 825 in roestvrij staal.

De serie voor cappuccinoliefhebbers

De 8-serie is gemaakt voor iedereen die van cappuccino houdt. Het favoriete latte recept van de Duitsers is niet alleen beschikbaar met één druk op de knop, maar ook voor twee kopjes tegelijk. Om samen met je geliefden van te genieten.

Tien keer meer ruimte voor je favoriete koffie

Met de functie 'Mijn koffie' kun je tot tien van je eigen recepten opslaan op deze modellen. Dit maakt het makkelijk om espresso macchiato of andere trendy recepten te programmeren - of om je favoriete koffie met de gewenste instellingen op te slaan.

Dubbele cappuccino: De 8-serie

NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 823 Vollautomat
Rundum in Titan - mit allen bekannten Features der 8er-Serie. Und einer besonderen Aktion! Mit der NICR 823 feiert NIVONA den millionsten NIVONA-Vollautomaten. Eine Maschine, die von allen Seiten ein einzigartiges Design in Titan mitbringt. Und mit mehr Garantie: Zusätzlich zu den bereits gewährten zwei Jahren Garantie schenken wir weitere drei Jahre Garantie nach dem Kauf bei einem autorisierten NIVONA-Händler in Deutschland und anschließender Online-Registrierung. Sie haben ein NICR 823 gekauft? Dann registrieren Sie sich gleich hier für mehr Garantie. Achtung! Aktion läuft nur bis zum 31.12.2023
€ 1.111,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 825 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Wer möchte nicht einen guten Cappuccino in Gesellschaft genießen? Einfach entspannen und einmaligen Milchschaum schmecken. Mit unserer 8er-Serie können Sie Cappuccino und Latte Macchiato auf Knopfdruck auch für zwei Tassen beziehen. Mit den Aroma-Features holen Sie noch mehr aus Ihren liebsten Kaffeebohnen. Einfach und intuitiv. Als ob ein kleiner Barista in der Maschine für Sie arbeitet. Und bei der NICR 825 mit Edelstahl-Front.
€ 1.149,00* inkl. MwSt.
Details

Producthoogtepunten van de 8-serie

Twee cappuccino's met één druk op de knop

Want koffie is meer dan gewoon een drankje: het is altijd een uitnodiging voor een gesprek, voor een samenzijn. Vanaf de 8-serie krijg je cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop. Eenvoudig en handig. En dankzij de SPUMATORE DUOplus in bijzonder romige kwaliteit. Trouwens: je kunt natuurlijk ook koemelkalternatieven zoals havermelk gebruiken. Zorg er gewoon voor dat het de desbetreffende barista-uitvoering is.

Hoe je het wilt

Met de Cappuccino Connaisseur heb je de keuze: eerst de melk? Of eerst de koffie in het cappuccinokopje? De Italiaanse barista neemt natuurlijk eerst de koffie, zodat de melk zich om de koffie kan wikkelen bij het inschenken. Maar met deze functie van onze aromatechnologie kun je het aan je eigen smaak aanpassen.

Gewoon uit principe

Het melksysteem moet altijd schoon zijn om van cappuccino te kunnen genieten. Sinds het begin van NIVONA is het onze claim geweest dat reiniging zo grondig als nodig en zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Zelfs zonder gebruiksaanwijzing leidt uw NIVONA u door het reinigingsproces en laat het u op het display zien wat u moet doen. Gewoon uit principe.

Vooral in de standaardversie.

Alle NIVONA volautomatische koffiemachines hebben de volgende functies - en nog veel meer.

Koffiehoeveelheid instelbaar (ongeveer 20 ml - 240 ml)

Uw favoriete koffie zetten? Geen probleem met NIVONA volautomaten. De hoeveelheid koffie kan ook worden aangepast voor alle series. Van het kleinste espressokopje tot de grote cappuccino feel-good cup.

Verwijderbare zeteenheid

Je kunt de brewer snel verwijderen en schoonmaken onder koud water. Daarna droog je de zeteenheid gewoon een nachtje op een keukendoek - klaar. Schoner kan niet.

ECO-modus/0-watt-modus

Bijzonder energiebesparend: de ECO-modus wordt ingeschakeld wanneer de NIVONA niet wordt gebruikt en verlaagt de temperatuur van het thermoblok. Dit betekent dat het volautomatische apparaat minder stroom verbruikt. Je kunt je NIVONA ook zo instellen dat hij zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt, zodat hij helemaal geen stroom meer verbruikt.

Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Ons doel is om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het ontkalken en reinigen van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's leiden u eenvoudig door de processen. En met zo min mogelijk moeite krijgt u een optimaal gereinigde NIVONA.

Instelbare maalgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!

Conusmolen van gehard staal van hoge kwaliteit

NIVONA volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit van hun onderdelen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige conische wortelmolen. Het geharde staal zorgt voor een betrouwbare maling voor elk type koffieboon.

15 bar pompdruk

We verklappen alvast een geheimpje: 15 bar pompdruk is de maximale druk. Alle NIVONA volautomaten kunnen dit. Maar je hebt niet de hoogste druk nodig, je hebt bij het zetten de juiste druk nodig voor de betreffende koffierecepten. (Een goede espresso zet je met aanzienlijk minder druk dan 15 bar.) Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen dit.

Twee kopjes koffie of espresso tegelijk

Koffie is meer dan alleen een drankje - het is altijd een uitnodiging tot een praatje en gezelligheid. Daarom kan elke NIVONA twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten.

12 koffievariaties met de 8-serie

Espresso

Kaffee

Americano

Cappuccino

Latte Macchiato

Warme melk/melkschuim

Warm water

"Mijn koffie" Geheugenlocaties

NICR 825  10
NICR 820  10

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Wat onze klanten zeggen 

„Een echt geweldig apparaat en de klantenservice is nog beter. Absoluut vriendelijk, supersnelle afhandeling en zeer meegaand. We zijn zo tevreden dat we nog meer sterren willen geven. Absoluut top!“

Katharina via Google

Wat onze klanten zeggen

„Toen mijn Nivönchen vanmiddag thuiskwam, sprak ik haar meteen en ze vertelde me dat ze liefdevol en zorgvuldig was onderzocht door het Frankische team van specialisten en daarna pijnloos, teder en zorgvuldig weer in mijn oude Nivönchen was gemonteerd.“

Andreas via Mail

Wat onze klanten zeggen

„Eén telefoontje naar NIVONA en een nieuwe watertank werd de volgende dag al bij ons afgeleverd. Wat een vriendelijke, ongecompliceerde, snelle en perfecte service. Bedankt NIVONA!“

Frank via Facebook

Meer koffiegenot?


Ontdek ons volledige assortiment - met precies de juiste volautomatische koffiemachine voor elke smaak. Ben je gewoon op zoek naar een volautomatische machine die koffie zet? Geen probleem. Of heb je liever af en toe een cappuccino? Ook dat hebben we. Kijk rustig rond en gebruik onze productvergelijking om je volgende favoriete volautomatische koffiemachine te vinden.

NICR 560 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Uw intrede in de wereld van NIVONA - met elke ochtend versgemalen koffie. Nu met TFT-kleurendisplay en het NIVONA bedieningsconcept. Eenvoudig zelfverklarend. De opgeslagen recepten kunnen nu worden aangepast. De handmatige SPUMATORE kan ook worden gebruikt om melkschuim te maken als je meer wilt dan alleen koffie en espresso. De automatische reinigingsprogramma's ronden de modellen uit de 5-serie af.
€ 579,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 930 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Zeitlosigkeit findet sich heute nicht mehr oft – doch hier erhalten Sie gleich noch Design und Eleganz dazu: Unsere NICR 930 bringt die Essenz der 9er-Baureihe in einem ästhetischen Auftritt in Ihre Küche. Mehr Genuss und mehr Komfort: Kaffee, Cappuccino, Latte Macchiato auf Knopfdruck – auf Wunsch auch für zwei Tassen gleichzeitig. Dazu die Aroma-Technologie des Aroma Balance Systems und des Cappuccino-Connaisseurs. Verführerische Eleganz in jedem Moment.
€ 1.349,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 970 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Alles binnenin en in titanium! De NICR 970 combineert hoogwaardig design met unieke technologie. Dankzij het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept. Inclusief Aroma Pre-Select op dit model en de NICR 960 - zodat je de door onze barista aanbevolen instellingen voor alle NIVONA koffies direct kunt overnemen via de NIVONA app. Met de functies van de aromatechnologie kun je ook het zetproces regelen of nog meer uit je cappuccino halen.
€ 1.549,00* inkl. MwSt.
Details

Ontdek het NIVONA assortiment