Snel, betrouwbaar en productief

Met de NICR 1040 haal je de meest betrouwbare medewerker voor je koffiekeuken in huis. Bijzonder gemakkelijk schoon te maken dankzij de nieuwe melkslang.

Officier met bonus

De NICR 1040 is geoptimaliseerd voor gebruik in kantoren, studio's en overal waar veel koffiekenners werken. Dankzij het extra grote waterreservoir en het extra grote bonenreservoir.

Voor het geval je meer nodig hebt

De NICR 1040 wordt geleverd met het snelle profiel voor snel koffiezetten en de kwantiteitsfunctie. Voor snel veel koffie tijdens vergaderingen en workshops.

Uw volautomatische koffiemachine voor op kantoor: De NICR 10'40


NICR 1040 CafeRomatica fully automatic espresso machine
We doen het allemaal goed op het werk - alleen niet met onze koffie? Onze NICR 1040 maakt een einde aan dit prestatietekort. Dankzij de eenvoudige bediening en reiniging en het bijzonder grote bonenreservoir en waterreservoir. Perfect ontworpen voor op kantoor. Daarnaast is er onze nieuwe melkslang voor gemakkelijke reiniging met easyclean+ (uiteraard meegeleverd) en de hoeveelheidfunctie voor als vergaderingen langer duren. Bovendien levert het snelle profiel snel veel koffie met één druk op de knop. Alles voor plezierige werkuren.
€ 2.149,00*
Details

Producthighlights van de NICR 10'40

Quick-Profil en hoeveelheidfunctie

We hebben het Quick-Profil ontwikkeld - een vierde profiel in ons Aroma Balance System - om het bijzonder snel te maken op de volautomatische koffiemachine op kantoor! Om sneller koffie te zetten zonder aan smaak in te boeten. Je kunt ook de hoeveelheidsfunctie gebruiken om voor meerdere kopjes tegelijk koffie te zetten. Of gewoon voor één koffiekan. Voor het geval de vergadering wat langer duurt.

Dubbele melkslang en easyclean+

Als je geen volautomatische koffiemachinereiniger in je bedrijf hebt, kun je opgelucht ademhalen: bij het ontwikkelen van de verschillende functies voor de NICR 1040 hebben we ons vooral op dit probleem gericht. Natuurlijk moet de volautomatische koffiemachine snel worden gereinigd. De volgende vergadering wacht, de deadline dringt. Wie heeft er tijd voor een lange schoonmaakbeurt? Met de dubbele melkslang en easyclean+ kan dit met één druk op de knop. Je hoeft de melkslang niet opnieuw aan te sluiten nadat je een cappuccino hebt gemaakt. Begin gewoon met het reinigen van de melkopschuimer en je bent klaar. En ongeacht de deadline - iedereen kan het nog steeds voor elkaar krijgen.

Ontworpen voor 60 tot 65 kopjes per dag

Nergens komen zoveel kopjes koffie zo snel bij elkaar als op kantoor. Daarom hebben we de NICR 1040 precies voor deze behoeften ontwikkeld. Met het gratis kantoorpakket inclusief twee onderhoudsdiensten wordt de garantie verhoogd tot maximaal 65 kopjes per dag. Bovendien kan het toch al bijzonder grote bonenreservoir met de NIZB 410 worden uitgebreid tot een capaciteit van 1 kilogram koffiebonen. Het waterreservoir kan ook tot 3,5 liter water bevatten. Bij de levering inbegrepen: onze NIMC 1000 melkcontainer.

Vooral in de standaardversie

Alle NIVONA volautomatische koffiemachines hebben de volgende functies - en nog veel meer.

Verwijderbare zeteenheid

Je kunt de brewer snel verwijderen en schoonmaken onder koud water. Daarna droog je de zeteenheid gewoon een nachtje op een keukendoek - klaar. Schoner kan niet.

Instelbare maalgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!

Twee kopjes koffie of espresso tegelijk

Koffie is meer dan alleen een drankje - het is altijd een uitnodiging tot een praatje en gezelligheid. Daarom kan elke NIVONA twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten.

Koffiehoeveelheid instelbaar (ongeveer 20 ml - 240 ml)

Uw favoriete koffie zetten? Geen probleem met NIVONA volautomaten. De hoeveelheid koffie kan ook worden aangepast voor alle series. Van het kleinste espressokopje tot de grote cappuccino feel-good cup.

ECO-modus/0-watt-modus

Bijzonder energiebesparend: de ECO-modus wordt ingeschakeld wanneer de NIVONA niet wordt gebruikt en verlaagt de temperatuur van het thermoblok. Dit betekent dat het volautomatische apparaat minder stroom verbruikt. Je kunt je NIVONA ook zo instellen dat hij zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt, zodat hij helemaal geen stroom meer verbruikt.

15 bar pompdruk

We verklappen alvast een geheimpje: 15 bar pompdruk is de maximale druk. Alle NIVONA volautomaten kunnen dit. Maar je hebt niet de hoogste druk nodig, je hebt bij het zetten de juiste druk nodig voor de betreffende koffierecepten. (Een goede espresso zet je met aanzienlijk minder druk dan 15 bar.) Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen dit.

Conusmolen van gehard staal van hoge kwaliteit

NIVONA volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit van hun onderdelen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige conische wortelmolen. Het geharde staal zorgt voor een betrouwbare maling voor elk type koffieboon.

Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Ons doel is om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het ontkalken en reinigen van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's leiden u eenvoudig door de processen. En met zo min mogelijk moeite krijgt u een optimaal gereinigde NIVONA.

16 koffievariaties met de 10-serie

Espresso

Klein, zwart en krachtig

Koffie

Americano

Cappuccino

Caffè Latte

Latte Macchiato

Warme melk/melkschuim

Heet water

Geheugenlocaties "Mijn koffie"

NICR 1040  18

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Ken je ook die voor thuis?


NIVONA biedt je niet alleen koffiegenot voor op kantoor met de NICR 10'40. Haal unieke koffiemomenten in huis. Ontdek het brede assortiment volautomatische machines, waaronder je volgende favoriete koffiemachine. Want wij werken volledig volgens jouw smaak.

NICR 690 Volautomatische espressomachine
De serie voor iedereen die cappuccino wil: De NICR 690 uit deze serie maakt indruk met zijn elegante zwarte design en unieke melkschuim dankzij de handmatige EASY SPUMATORE. Vergeleken met zijn voorganger hebben we de SPUMATORE nu in de uitloop van deze machine gestopt. Je hebt dus alleen een speciale draai nodig. Met het melkklepje tover je lattes zoals in Toscane. En schoonmaken is zo eenvoudig mogelijk - maar zo grondig als nodig. Ontdek het nu.
€ 699,00*
Details
NICR 795 CafeRomatica fully automatic espresso machine
De kwaliteit van een portafilter met één druk op de knop. Dat is onze belofte. Want onze 7-serie brengt je dit plezier zo gemakkelijk mogelijk - zelfs voor een kopje cappuccino of latte macchiato. Dankzij de OneTouch optie. Dit betekent: melk aansluiten, op de knop drukken, genieten van je cappuccino. Met eenvoudige reiniging van het melksysteem. En met onze NICR 795 in een hoogwaardig titanium design.
€ 899,00*
Details
NICR 825 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Wie wil er nu niet genieten van een goede cappuccino in gezelschap?Ontspan gewoon en geniet van het unieke melkschuim.Met onze 8-serie maak je cappuccino en latte macchiato voor twee kopjes met één druk op de knop.Met de smaakeigenschappen haal je nog meer uit je favoriete koffiebonen.Eenvoudig en intuïtief.Alsof er een kleine barista voor je aan het werk is in de machine. En met de NICR 825 met roestvrijstalen voorkant.
€ 1.149,00*
Details

Ontdek het NIVONA assortiment