Voor de optimale cappuccino

Haal nog meer uit je koffie: met de 9-serie beschik je over alle functies van NIVONA's aromatechnologie in slechts één volautomatische koffiemachine. Gemak met één druk op de knop.

Duidelijk zicht dankzij een bijzonder groot aanraakscherm

Op de tast of door op de draaiknop te drukken: de bijzonder eenvoudige bediening leidt je snel naar je favoriete koffie. Alles voor jouw smaak.

Beperkt geldig: Ontdek nu de NICR 965

Ons limited edition speciale model in een speciaal design: de NICR 965 is helemaal wit in je keuken. Een blikvanger in elk opzicht. Met alle vertrouwde kenmerken van de 9-serie.

Voor de optimale cappuccino: de 9-serie

NICR 930 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Tijdloosheid vind je tegenwoordig niet vaak meer - maar hier krijg je ook design en elegantie: Onze NICR 930 brengt de essentie van de 9-serie naar je keuken met een esthetisch uiterlijk. Meer genieten en meer gemak: koffie, cappuccino, latte macchiato met één druk op de knop - desgewenst zelfs voor twee kopjes tegelijk. Plus de aromatechnologie van het Aroma Balance System en de Cappuccino Connoisseur. Verleidelijke elegantie op elk moment. Vertaald met DeepL.com (gratis versie)
€ 1.349,00*
Details
NICR 960 Volautomatische espressomachine
Al het gemak dat je je maar kunt wensen: Met onze 9-serie haal je hoogwaardige volautomatische koffiemachines in huis die niets te wensen overlaten. Naast het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept brengen de NICR 970 en NICR 960 ook Aroma Pre-Select naar je keuken. Met de NIVONA app kun je de optimale instellingen voor de NIVONA koffievariëteiten direct overzetten. Gemaakt en aanbevolen door onze barista. Je kunt ook het beste uit elke koffieboon halen met alle functies van de aromatechnologie.
€ 1.499,00*
Details
NICR 970 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Alles binnenin en in titanium! De NICR 970 combineert hoogwaardig design met unieke technologie. Dankzij het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept. Inclusief Aroma Pre-Select op dit model en de NICR 960 - zodat je de door onze barista aanbevolen instellingen voor alle NIVONA koffies direct kunt overnemen via de NIVONA app. Met de functies van de aromatechnologie kun je ook het zetproces regelen of nog meer uit je cappuccino halen.
€ 1.549,00*
Details

Hoogtepunten van de 9-serie

Gewoon uit principe

Bij de ontwikkeling van onze 9-serie draaide alles maar om één ding: de kennis van de barista combineren met het gemak van een volautomatische machine - met alle technische mogelijkheden. Alles in één oogopslag. Voor jouw smaak. Stel de temperatuur, smaak, sterkte en hoeveelheid zo eenvoudig mogelijk in. De 9-serie is ook bijzonder eenvoudig te reinigen en te ontkalken.

Blikvanger met licht

De 9-serie wordt gekenmerkt door zijn speciale design in het NIVONA-assortiment. Vloeiende vormen aan de voorkant, de bijzonder grote 5'' touch displays en de hoogwaardige Rotary voor de bediening zorgen voor visuele hoogtepunten. Bovendien bieden de modellen vanaf de NICR 960 je de Flying Picture Mode. Stel je persoonlijke favoriete foto in op het vergrendelscherm. Op deze modellen kun je ook het waterreservoir verlichten - in 8 verschillende kleuren.

Gemaakt voor speciale momenten

Koffie is meer dan gewoon een drankje. Het is een uitnodiging om samen te zijn. Voor speciale momenten. We ontwikkelen alle NIVONA modellen met dit idee in ons achterhoofd. Met een volautomatische koffiemachine betekent gemak dat je meer tijd hebt voor je gasten, familie of geliefden. Zonder onnodig aandringen om te zetten of schoon te maken. Je NIVONA zet je koffie naar jouw smaak. De 9-serie combineert dit met alle functies van aromatechnologie zoals het Aroma Balance System of de Cappuccino Connoisseur.

Vooral in de standaardversie

Alle NIVONA volautomatische koffiemachines hebben de volgende functies - en nog veel meer.

Verwijderbare zeteenheid

Je kunt de brewer snel verwijderen en schoonmaken onder koud water. Daarna droog je de zeteenheid gewoon een nachtje op een keukendoek - klaar. Schoner kan niet.

Instelbare maalgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!

Twee kopjes koffie of espresso tegelijk

Koffie is meer dan alleen een drankje - het is altijd een uitnodiging tot een praatje en gezelligheid. Daarom kan elke NIVONA twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten.

Koffiehoeveelheid instelbaar (ongeveer 20 ml - 240 ml)

Uw favoriete koffie zetten? Geen probleem met NIVONA volautomaten. De hoeveelheid koffie kan ook worden aangepast voor alle series. Van het kleinste espressokopje tot de grote cappuccino feel-good cup.

ECO-modus/0-watt-modus

Bijzonder energiebesparend: de ECO-modus wordt ingeschakeld wanneer de NIVONA niet wordt gebruikt en verlaagt de temperatuur van het thermoblok. Dit betekent dat het volautomatische apparaat minder stroom verbruikt. Je kunt je NIVONA ook zo instellen dat hij zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt, zodat hij helemaal geen stroom meer verbruikt.

15 bar pompdruk

We verklappen alvast een geheimpje: 15 bar pompdruk is de maximale druk. Alle NIVONA volautomaten kunnen dit. Maar je hebt niet de hoogste druk nodig, je hebt bij het zetten de juiste druk nodig voor de betreffende koffierecepten. (Een goede espresso zet je met aanzienlijk minder druk dan 15 bar.) Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen dit.

Conusmolen van gehard staal van hoge kwaliteit

NIVONA volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit van hun onderdelen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige conische wortelmolen. Het geharde staal zorgt voor een betrouwbare maling voor elk type koffieboon.

Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Ons doel is om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het ontkalken en reinigen van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's leiden u eenvoudig door de processen. En met zo min mogelijk moeite krijgt u een optimaal gereinigde NIVONA.

17 koffievariaties met de 9-serie

Espresso

Koffie

Americano

Cappuccino

Caffè Latte

Latte Macchiato

Warme melk/melkschuim

Heet water

„Mijn koffie“ Geheugenlocaties

NICR 970  9
NICR 965  9
NICR 960  9
NICR 930  9

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Wil je een maatje kleiner?


Ontdek ons volledige assortiment - met precies de juiste volautomatische koffiemachine voor elke smaak. Ben je gewoon op zoek naar een volautomatische machine die koffie zet? Geen probleem. Of heb je liever af en toe een cappuccino? Ook dat hebben we. Kijk rustig rond en gebruik onze productvergelijking om je volgende favoriete volautomatische koffiemachine te vinden.

NICR 560 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Uw intrede in de wereld van NIVONA - met elke ochtend versgemalen koffie. Nu met TFT-kleurendisplay en het NIVONA bedieningsconcept. Eenvoudig zelfverklarend. De opgeslagen recepten kunnen nu worden aangepast. De handmatige SPUMATORE kan ook worden gebruikt om melkschuim te maken als je meer wilt dan alleen koffie en espresso. De automatische reinigingsprogramma's ronden de modellen uit de 5-serie af.
€ 579,00*
Details
NICR 695 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Degene met de speciale twist: met onze 6-serie kun je thuis voor het eerst proeven van onze aromatechnologie. Dankzij het Aroma Balance System kun je het zetproces direct beïnvloeden. Beide modellen hebben ook de handmatige EASY SPUMATORE in de uitloop. Voor uniek melkschuim. Snel en eenvoudig te reinigen met de draaiknop. De NICR 695 is ook verkrijgbaar in een klassiek titanium design.
€ 729,00*
Details
NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00*
Details
NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00*
Details

Ontdek het NIVONA assortiment