Net als van de barista. Met een speciale twist.

Met de twee modellen uit de 6-serie krijg je kleine allrounders die met één druk op de knop meer kunnen dan alleen koffie en espresso - als je zin hebt in een cappuccino, kun je die eenvoudig maken met de draaiknop naast het display. Open het melkklepje en geniet.

Een droom van melkschuim

Dankzij de nieuwe SPUMATORE: nog romiger melkschuim voor cappuccino in vergelijking met vorige modellen.


Gemaakt voor gezamenlijke koffiemomenten

De 6-serie wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige bediening. Gewoon drukken en genieten. Zo heb je tijd voor de echt belangrijke dingen.

Compact voor cappuccino: De 6-serie

NICR 690 Volautomatische espressomachine
De serie voor iedereen die cappuccino wil: De NICR 690 uit deze serie maakt indruk met zijn elegante zwarte design en unieke melkschuim dankzij de handmatige EASY SPUMATORE. Vergeleken met zijn voorganger hebben we de SPUMATORE nu in de uitloop van deze machine gestopt. Je hebt dus alleen een speciale draai nodig. Met het melkklepje tover je lattes zoals in Toscane. En schoonmaken is zo eenvoudig mogelijk - maar zo grondig als nodig. Ontdek het nu.
€ 699,00*
Details
NICR 695 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Degene met de speciale twist: met onze 6-serie kun je thuis voor het eerst proeven van onze aromatechnologie. Dankzij het Aroma Balance System kun je het zetproces direct beïnvloeden. Beide modellen hebben ook de handmatige EASY SPUMATORE in de uitloop. Voor uniek melkschuim. Snel en eenvoudig te reinigen met de draaiknop. De NICR 695 is ook verkrijgbaar in een klassiek titanium design.
€ 729,00*
Details

De hoogtepunten van de 6-serie

Aan de slag met aromatechnologie

Beide modellen uit de 6-serie hebben het Aroma Balance System - hiermee kun je het zetproces direct beïnvloeden via drie profielen. Elke koffieboon bevat meer dan 800 verschillende smaken. Dit maakt koffie een van de meest complexe voedingsmiddelen op dit gebied. Met het Aroma Balance System heb je je barista direct in de keuken. Jij beslist met één druk op de knop: Wil je liever een koffie zoals uit een filtermachine? Of een espresso zoals uit een portafilter? De drie profielen maken het mogelijk.

Melkschuim droom met een knop

Cappuccino als een korte vakantie naar Italië: dat is wat de handmatige EASY SPUMATORE mogelijk maakt. Terwijl de kopjes bij de twee vorige modellen nog heen en weer werden geschoven, komen koffie en melkschuim hier rechtstreeks uit de tuit. Met verbeterde technologie! Vergeleken met de vorige volautomaten uit deze serie is het melkschuim nog romiger en fijner van structuur. Natuurlijk hangt dit ook af van de gebruikte melk. Maar goed nieuws: Of het nu sojamelk of erwtenmelk is, als het de Barista Edition is, de koemelkalternatieven kunnen allemaal zonder problemen met NIVONA worden gebruikt.

Sneller reinigen

We werken voortdurend aan verbeteringen, ook in de bediening en de schoonmaak. Want alles moet vanzelfsprekend zijn. (Maar je hebt geen lange tutorials of instructies nodig voordat je van je koffie kunt genieten. Om dit nog makkelijker te maken, hebben we het ontkalkingsproces voor de 6-serie geoptimaliseerd. Vergeleken met zijn voorgangers bespaar je bijna 15 minuten!

Vooral in de standaardversie.

Alle NIVONA volautomatische koffiemachines hebben de volgende functies - en nog veel meer.

Verwijderbare zeteenheid

Je kunt de brewer snel verwijderen en schoonmaken onder koud water. Daarna droog je de zeteenheid gewoon een nachtje op een keukendoek - klaar. Schoner kan niet.

Instelbare maalgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!

Twee kopjes koffie of espresso tegelijk

Koffie is meer dan alleen een drankje - het is altijd een uitnodiging tot een praatje en gezelligheid. Daarom kan elke NIVONA twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten.

Koffiehoeveelheid instelbaar (ongeveer 20 ml - 240 ml)

Uw favoriete koffie zetten? Geen probleem met NIVONA volautomaten. De hoeveelheid koffie kan ook worden aangepast voor alle series. Van het kleinste espressokopje tot de grote cappuccino feel-good cup.

ECO-modus/0-watt-modus

Bijzonder energiebesparend: de ECO-modus wordt ingeschakeld wanneer de NIVONA niet wordt gebruikt en verlaagt de temperatuur van het thermoblok. Dit betekent dat het volautomatische apparaat minder stroom verbruikt. Je kunt je NIVONA ook zo instellen dat hij zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt, zodat hij helemaal geen stroom meer verbruikt.

15 bar pompdruk

We verklappen alvast een geheimpje: 15 bar pompdruk is de maximale druk. Alle NIVONA volautomaten kunnen dit. Maar je hebt niet de hoogste druk nodig, je hebt bij het zetten de juiste druk nodig voor de betreffende koffierecepten. (Een goede espresso zet je met aanzienlijk minder druk dan 15 bar.) Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen dit.

Conusmolen van gehard staal van hoge kwaliteit

NIVONA volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit van hun onderdelen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige conische wortelmolen. Het geharde staal zorgt voor een betrouwbare maling voor elk type koffieboon.

Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Ons doel is om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het ontkalken en reinigen van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's leiden u eenvoudig door de processen. En met zo min mogelijk moeite krijgt u een optimaal gereinigde NIVONA.

8 koffievariaties met de 6-serie

Espresso


Koffie


Americano

Cappuccino

Warme melk/melkschuim

Heet water

„Mijn koffie“ Geheugenlocaties

NICR 695  5
NICR 690  5

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Een heel andere kant van je favoriete koffie


Koffie is meer dan gewoon een drankje. Het brengt mensen samen. Voor een gezellig ontbijt, voor lange avonden, voor ontspannen middagen. Gewoon omdat we andere mensen nodig hebben. En wat is er lekkerder dan koffie? NIVONA volautomatische koffiemachines brengen op betrouwbare wijze koffiegenot in barista-stijl binnen je eigen vier muren. Of het nu je eerste huis is of een rijtjeshuis: NIVONA volautomatische koffiemachines creëren speciale koffiemomenten op al deze plaatsen. Plezier ontmoet kwaliteit ontmoet passie. En ook voor jou hebben we een geschikt model in ons assortiment. Dat beloven we.

NICR 560 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Uw intrede in de wereld van NIVONA - met elke ochtend versgemalen koffie. Nu met TFT-kleurendisplay en het NIVONA bedieningsconcept. Eenvoudig zelfverklarend. De opgeslagen recepten kunnen nu worden aangepast. De handmatige SPUMATORE kan ook worden gebruikt om melkschuim te maken als je meer wilt dan alleen koffie en espresso. De automatische reinigingsprogramma's ronden de modellen uit de 5-serie af.
€ 579,00*
Details
NICR 825 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Wie wil er nu niet genieten van een goede cappuccino in gezelschap?Ontspan gewoon en geniet van het unieke melkschuim.Met onze 8-serie maak je cappuccino en latte macchiato voor twee kopjes met één druk op de knop.Met de smaakeigenschappen haal je nog meer uit je favoriete koffiebonen.Eenvoudig en intuïtief.Alsof er een kleine barista voor je aan het werk is in de machine. En met de NICR 825 met roestvrijstalen voorkant.
€ 1.149,00*
Details
NICR 960 Volautomatische espressomachine
Al het gemak dat je je maar kunt wensen: Met onze 9-serie haal je hoogwaardige volautomatische koffiemachines in huis die niets te wensen overlaten. Naast het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept brengen de NICR 970 en NICR 960 ook Aroma Pre-Select naar je keuken. Met de NIVONA app kun je de optimale instellingen voor de NIVONA koffievariëteiten direct overzetten. Gemaakt en aanbevolen door onze barista. Je kunt ook het beste uit elke koffieboon halen met alle functies van de aromatechnologie.
€ 1.499,00*
Details
NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00*
Details

Ontdek het NIVONA assortiment