Onderhoud, ontkalken en schoonmaken

De automatische reinigingsprogramma's werken nu ook in onze twee nieuwe 5 Serie modellen. Bovendien is het ontkalkingsproces bijzonder snel in de instapprijsklasse.

De nieuwe 5 Serie: nu met TFT-scherm

De NICR 550 en NICR 560 maken je leven gemakkelijker. Met koffie en espresso met één druk op de knop. Dankzij het vertrouwde intuïtieve NIVONA bedieningsconcept. Zelfs voor twee kopjes tegelijk.

Als je zin hebt in melkschuim

De handmatige SPUMATORE van de 5-serie is klaar voor melkschuim. Met een eenvoudige bediening is ook een cappuccino mogelijk.

Geweldige service van jongs af aan: de 5-serie

NICR 550 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Maak je ochtend gemakkelijker - en de rest van de dag ook: Je krijgt heerlijk aromatische en versgemalen koffie met de modellen uit onze 5-serie. Nu met een nieuw display en nieuwe bedieningselementen. Voor handig koffiegenot zoals u dat wilt. Je kunt ook twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten. Onze kleintjes zijn meer dan alleen een gunstige gelegenheid. Ze zijn de poort naar de diversiteit van koffie.
€ 579,00*
Details
NICR 560 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Uw intrede in de wereld van NIVONA - met elke ochtend versgemalen koffie. Nu met TFT-kleurendisplay en het NIVONA bedieningsconcept. Eenvoudig zelfverklarend. De opgeslagen recepten kunnen nu worden aangepast. De handmatige SPUMATORE kan ook worden gebruikt om melkschuim te maken als je meer wilt dan alleen koffie en espresso. De automatische reinigingsprogramma's ronden de modellen uit de 5-serie af.
€ 579,00*
Details

Producthoogtepunten van de 5-serie

Intuïtief en eenvoudig

De nieuwe modellen uit de 5-serie hebben nu een TFT-scherm. Zo heb je altijd goed zicht tijdens het koffiezetten. Zo kun je NIVONA volautomatische koffiemachines snel bedienen, ontkalken en reinigen. Ontkalken in het algemeen: we hebben het proces opnieuw kunnen optimaliseren, zodat de nieuwe 5-serie aanzienlijk sneller is dan zijn voorgangers. Alles in het intuïtieve NIVONA bedieningsconcept.

Koffie zoals jij het graag drinkt

Volautomatische koffiemachines bieden een breed scala aan instellingen. Elke koffiedrinker houdt er anders van. Daarom kunnen de recepten van NIVONA volautomatische koffiemachines worden aangepast. Met de twee modellen uit de 5-serie kun je de espresso, koffie, melkschuim en heet water aanpassen. De hoeveelheid en temperatuur van de koffie kunnen eenvoudig worden aangepast. Zo kun je je favoriete kopje tot de rand vullen.

Voor cappuccino onder vrienden

Je kunt vandaag de dag niet meer zonder een cappuccino. Cappuccino blijft de populairste manier om van een latte te genieten. Soms houden bezoekers ervan om ervan te genieten. Daarom hebben de twee modellen van de 5 Serie een handmatige EASY SPUMATORE. Hiermee kan melkschuim worden verkregen voor een cappuccino - en voor alle andere koffierecepten met melkschuim. Voor lange middagen met onderhoudende gesprekken tussen vrienden.

Wat alle NIVONA volautomatische koffiemachines kunnen doen

Vooral in de standaardversie

Verwijderbare zeteenheid

Je kunt de brewer snel verwijderen en schoonmaken onder koud water. Daarna droog je de zeteenheid gewoon een nachtje op een keukendoek - klaar. Schoner kan niet.

Instelbare slijpgraad

De maalgraad beïnvloedt de smaak van de koffie. Dankzij een regelaar kun je de maling van de NIVONA aanpassen aan de desbetreffende koffiebonen. Als de koffiebonen vrij donker zijn, stel je de maling van je NIVONA grover in. Als de koffiebonen lichter van kleur zijn, dan fijner. Let op: Pas de maling alleen aan tijdens het maalproces!

Twee kopjes koffie of espresso tegelijk

Koffie is meer dan alleen een drankje - het is altijd een uitnodiging tot een praatje en gezelligheid. Daarom kan elke NIVONA twee kopjes koffie of espresso tegelijk zetten.

Koffiehoeveelheid instelbaar (ongeveer 20 ml - 240 ml)

Uw favoriete koffie zetten? Geen probleem met NIVONA volautomaten. De hoeveelheid koffie kan ook worden aangepast voor alle series. Van het kleinste espressokopje tot de grote cappuccino feel-good cup.

ECO-modus/0-watt-modus

Bijzonder energiebesparend: de ECO-modus wordt ingeschakeld wanneer de NIVONA niet wordt gebruikt en verlaagt de temperatuur van het thermoblok. Dit betekent dat het volautomatische apparaat minder stroom verbruikt. Je kunt je NIVONA ook zo instellen dat hij zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt, zodat hij helemaal geen stroom meer verbruikt.

15 bar pompdruk

We verklappen alvast een geheimpje: 15 bar pompdruk is de maximale druk. Alle NIVONA volautomaten kunnen dit. Maar je hebt niet de hoogste druk nodig, je hebt bij het zetten de juiste druk nodig voor de betreffende koffierecepten. (Een goede espresso zet je met aanzienlijk minder druk dan 15 bar.) Alle volautomatische NIVONA-machines kunnen dit.

Conusmolen van gehard staal van hoge kwaliteit

NIVONA volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door de bijzonder hoge kwaliteit van hun onderdelen. Bijvoorbeeld de hoogwaardige conische wortelmolen. Het geharde staal zorgt voor een betrouwbare maling voor elk type koffieboon.

Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen

Ons doel is om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt ook voor het ontkalken en reinigen van uw NIVONA. De automatische onderhoudsprogramma's leiden u eenvoudig door de processen. En met zo min mogelijk moeite krijgt u een optimaal gereinigde NIVONA.

4 koffievariaties met de 5-serie

Espresso

Klein, zwart en krachtig - op verzoek ook voor twee kopjes tegelijk

Koffie

De klassieker - en kan natuurlijk voor twee kopjes tegelijk worden gemaakt

Melkschuim

Voor het geval je zin hebt in een cappuccino - dankzij de handleiding SPUMATORE

Heet water

Ideaal voor theedrinkers en gemakkelijk te verkrijgen voor alle soorten

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Een heel andere kant van je favoriete koffie


Koffie is meer dan gewoon een drankje. Het brengt mensen samen. Voor een gezellig ontbijt, voor lange avonden, voor ontspannen middagen. Gewoon omdat we andere mensen nodig hebben. En wat is er lekkerder dan koffie? NIVONA volautomatische koffiemachines brengen op betrouwbare wijze koffiegenot in barista-stijl binnen je eigen vier muren. Of het nu je eerste huis is of een rijtjeshuis: NIVONA volautomatische koffiemachines creëren speciale koffiemomenten op al deze plaatsen. Plezier ontmoet kwaliteit ontmoet passie. En ook voor jou hebben we een geschikt model in ons assortiment. Dat beloven we.

NICR 695 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Degene met de speciale twist: met onze 6-serie kun je thuis voor het eerst proeven van onze aromatechnologie. Dankzij het Aroma Balance System kun je het zetproces direct beïnvloeden. Beide modellen hebben ook de handmatige EASY SPUMATORE in de uitloop. Voor uniek melkschuim. Snel en eenvoudig te reinigen met de draaiknop. De NICR 695 is ook verkrijgbaar in een klassiek titanium design.
€ 729,00*
Details
NICR 796 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Zwart op wit: Onze NICR 796 combineert een helder design en is daarom een blikvanger in elke keuken. Zoals alle modellen in de 7-serie maakt hij ook cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop. Voor speciale genietmomenten. En om ervoor te zorgen dat er genoeg van deze momenten zijn, is het melksysteem handig en eenvoudig te reinigen. Haal het plezier van Italië in huis.
€ 899,00*
Details
NICR 825 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Wer möchte nicht einen guten Cappuccino in Gesellschaft genießen? Einfach entspannen und einmaligen Milchschaum schmecken. Mit unserer 8er-Serie können Sie Cappuccino und Latte Macchiato auf Knopfdruck auch für zwei Tassen beziehen. Mit den Aroma-Features holen Sie noch mehr aus Ihren liebsten Kaffeebohnen. Einfach und intuitiv. Als ob ein kleiner Barista in der Maschine für Sie arbeitet. Und bei der NICR 825 mit Edelstahl-Front.
€ 1.149,00*
Details
NICR 960 Volautomatische espressomachine
Al het gemak dat je je maar kunt wensen: Met onze 9-serie haal je hoogwaardige volautomatische koffiemachines in huis die niets te wensen overlaten. Naast het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept brengen de NICR 970 en NICR 960 ook Aroma Pre-Select naar je keuken. Met de NIVONA app kun je de optimale instellingen voor de NIVONA koffievariëteiten direct overzetten. Gemaakt en aanbevolen door onze barista. Je kunt ook het beste uit elke koffieboon halen met alle functies van de aromatechnologie.
€ 1.499,00*
Details

Ontdek het NIVONA assortiment