Vijf redenenwaarom NIVONA zo speciaal is


Er zijn veel merken volautomatische koffiemachines - maar er is maar één NIVONA. Omdat we het sympathieke alternatief willen zijn voor de bestaande markt. Met een volledige focus op koffiegenot. Daarom richten we ons alleen daarop. En om unieke koffiemomenten te garanderen, zijn we alleen verkrijgbaar bij geselecteerde speciaalzaken. Maar er is meer.

Smaak

Geïnspireerd door de portafilter. Gemaakt voor dat speciale koffiemoment gemaakt. Onze smaaktechnologie biedt talloze variatiemogelijkheden. Op maat gemaakt voor elke boon.

Operatie

Onze volautomatische koffiemachines zijn eenvoudig te bedienen en schoon. Met gemak en intuïtie. Waarom waarom de zeteenheid van onze volautomaten kan worden kan worden verwijderd voor reiniging.

Prestaties

Hoogwaardige en robuuste componenten ronden ronden de kenmerken van elk NIVONA apparaat af. Omdat we kwaliteit belangrijk vinden. Omdat we kwaliteit leveren. Bij elke volautomatische koffiemachine.

Service

We doen alles voor koffie - en onze klanten. Want zelfs na de aankoop van een volautomatische machine, staan we voor je klaar. Met onze eigen hotline, onze eigen werkplaats en talrijke servicepartners in Duitsland.

Claim

We zijn een middelgroot bedrijf. Met een duidelijke toewijding voor de gespecialiseerde handel. NIVONA is alleen verkrijgbaar waar mensen over koffie weten en direct een koffie kunnen proberen. een koffie kunnen proberen. Omdat het om de smaak gaat.

Probeer het nu ter plaatse!

Ontdek het NIVONA assortiment

Je nieuwe favoriete volautomatische koffiemachine staat al op je te wachten. We hebben de juiste NIVONA voor alle eisen. Van degenen die gewoon koffie willen tot degenen die cappuccino willen drinken zoals in Napels.

NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00*
Details
NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00*
Details