Korte beschrijving

De nieuwe manier van koffiezetten: De CUBE 4' koffiemachine van NIVONA brengt smaaktechnologie naar compacte afmetingen. De innovatieve Click Cup maakt het zo gemakkelijk mogelijk om versgemalen espresso en koffie te zetten. Een koffiemachine die de ideeën van een portafilter, volautomatische koffiemachine en capsulemachine combineert. En dat allemaal met de kenmerkende klik. Klik Klik Koffie. Koffie heeft nog nooit zo gesmaakt.

Eigenschappen

Afneembare watertank (volume)
1,4 liter
Grootte van het bonenreservoir
Voor ongeveer 250 gram koffiebonen

Smaak

Aroma Balans Systeem
Beschikbaar
Instelbare koffiehoeveelheid
(ongeveer 20 ml - 240 ml)
Instelbare koffiesterkte
In 5 stappen
Instelbare koffietemperatuur
In 3 fasen

Comfort

Fabrieksinstellingen van de recepten
Kan worden gewijzigd
Live programma
Beschikbaar
Poedercompartiment voor één portie gemalen koffie
Beschikbaar

Zorg

Automatische verzorging voor ontkalken en reinigen
Inbegrepen
Controle-indicator voor filtervervanging
Beschikbaar

Technologie

Pompdruk
Tot 15 bar

Technische details

Breedte
225 mm
Hoogte
320 mm
Lengte
210 mm
Gewicht
4.95 kg

Klik Klik Koffie


Er gaat niets boven de geur van koffie, het gekletter van de bonen als ze worden ingeschonken, de cremastroom in het kopje. Koffie spreekt al onze zintuigen aan. Het is een metgezel op die momenten dat we helemaal bij onszelf zijn. Zonder afleiding. Met de CUBE 4' hebben we precies dit gevoel vastgelegd. Voor iedereen die van koffie houdt. Dankzij de Click Cup met innovatieve bereiding die de technologieën van een portafilter, volautomatische koffiemachine en capsulemachine combineert. In compacte afmetingen.

Hoe draag je plezier vandaag


Met de CUBE 4' Travelbag: Met zijn compacte afmetingen past de CUBE 4' overal waar mensen graag koffie drinken. In een flat, studentenhuis, studio, camper of vakantiewoning. En dat is precies waarom het overal zijn met deze tas.

Ontdek de CUBE 4' Travelbag

De CUBE 4' is de nieuwe manier om koffie te zetten. Zo eenvoudig en zo innovatief. Hoe werkt het precies? De Click Cup wordt in de maalstand aan de linkerkant geplaatst. Daar valt de versgemalen koffie rechtstreeks uit de molen in de Click Cup.

Het menu van de CUBE 4 laat je direct zien wat je moet doen en hoe je het moet doen. Na het malen is het tijd om te zetten. Zet de Click Cup in de zetstand - van links naar rechts op de CUBE 4'. Gebruik de hendel om de Click Cup vast te klemmen. Vanaf hier kun je alles in het menu instellen voor de perfecte koffie of espresso. De hoeveelheid koffie, de temperatuur en het smaakprofiel kunnen worden aangepast aan elk kopje en elke smaak.

En vanaf hier: Geniet. De CUBE 4' zet nu jouw gepersonaliseerde koffie of espresso. Snel en betrouwbaar reinigen doe je met een draaibeweging: beweeg de hendel om de Click Cup weer omhoog te laten komen. Verwijder de Click Cup en draai hem één keer tot hij vastklikt. Het gezette koffiepoeder valt er nu direct als een puck uit. Veeg de Click Cup snel af met een doekje. Klaar.

Je nieuwe favoriete koffie staat klaar

Ontworpen voor onze CUBE 4' modellen en onze volautomatische machines: Ontdek de NIVONA koffievariëteiten. Van de fruitige Arezzo (100 % Arabica) over onze allrounder Milano (50 % Arabica / 50 % Robusta) tot onze cafeïne-krachtcentrale Torino (100 % Robusta). Onze koffievariëteiten bestrijken de hele koffievariëteit en laten simpelweg zien wat je allemaal uit koffie kunt halen. Iedereen zal hier zijn nieuwe favoriete koffie ontdekken. Gemaakt voor momenten van genot.

Blader nu hier