Kurzbeschreibung

We doen het allemaal goed op het werk - alleen niet met onze koffie? Onze NICR 1040 maakt een einde aan dit prestatietekort. Dankzij de eenvoudige bediening en reiniging en het bijzonder grote bonenreservoir en waterreservoir. Perfect ontworpen voor op kantoor. Daarnaast is er onze nieuwe melkslang voor gemakkelijke reiniging met easyclean+ (uiteraard meegeleverd) en de hoeveelheidfunctie voor als vergaderingen langer duren. Bovendien levert het snelle profiel snel veel koffie met één druk op de knop. Alles voor plezierige werkuren.

Eigenschappen

Afneembare watertank (volume)
3,5 liter
Bonen sensor
Beschikbaar
Grootte van het bonenreservoir
Voor ongeveer 600 gram koffiebonen
Ontwerp
zilver

Smaak

Aroma Balans Systeem
Beschikbaar
Cappuccino-kenner
Beschikbaar
Instelbare koffiesterkte
In 5 stappen
Instelbare koffietemperatuur
In 3 fasen
Maalgraad
Verstelbaar

Comfort

2-kops functie voor cappuccino en co.
Beschikbaar
2-kops functie voor espresso/koffie
Beschikbaar
Achterrollen
Beschikbaar
Heet water functie voor thee
Voor drie temperaturen
Hoeveelheid functie
Beschikbaar
Live programma
Beschikbaar
Recepten voor "Mijn koffie" kunnen worden opgeslagen
18 geheugenlocaties
SPUMATORE (voor cappuccino enzo)
OneTouch Duo
Snel profiel
Beschikbaar

Zorg

CLARIS vers water filter
Inbegrepen
easyclean+ en dubbele melkslang
Beschikbaar

Technologie

ECO-modus
Beschikbaar
Max. Stroomverbruik
2700 watt
Pompdruk
Tot 15 bar
TFT-kleurendisplay met aanraakscherm
Beschikbaar

Technische Details

Breite
300 mm
Höhe
420 mm
Länge
480 mm
Gewicht
13.4 kg

16 Kaffeevariationen mit der 10´er-Serie

Espresso

Kaffee

Americano

Cappuccino

Caffè Latte

Latte Macchiato

Warme Milch/Milchschaum

Heißwasser

"Mein Kaffee"-Speicherplätze

Bis zu 18 eigene Rezepte zu speichern

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Zusatzqualifikationen für die NICR 10'40

NIZB 410 Bean container
Vergroot het bonenreservoir van ons model NICR 1040 tot een capaciteit van één kilo. Dankzij bijzonder eenvoudige montage.Hoogte container: 4 cm Deksel blijft optimaal sluiten
€ 39,95*
Details
NICO 100 Cooler, packing unit: 2 units/box
Optimaal gekoeld bij elke temperatuur. Onze NICO 100 melkkoelkast houdt melk vers voor cappuccino's en andere lattes. Past op alle NIVONA volautomatische koffiemachines. Bijzonder praktisch als er veel cappuccino wordt gedronken. Plaats gewoon het melkpak in onze melkkoelkast en de koeling is klaar.
€ 179,95*
Details
NIML 220 milk lance
De NIVONA melklans is de praktische manier om de melk rechtstreeks naar de NIVONA te brengen. Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig.1. Steek de NIVONA melklans in de doos.2. Steek de melkslang van de NIVONA volautomatische koffiemachine in de melklansadapter3. Klaar! Zet het apparaat na gebruik snel in de koelkast. Tot de volgende cappuccino.
€ 21,95*
Details

Das sagt coffeeness.de zur NICR 1040

„Endlich ein durchdachtes Gerät fürs Büro. Die Maschine wird den anspruchsvollen Connaisseur genauso zufrieden stellen wie den unbedarften Typ, der nur einen halbwegs anständigen Kaffee oder Cappuccino braucht und sich nicht mit Maschinengefummel aufhalten will.“

Arne Preuß | coffeeness.de

Das sagen unsere Kunden über uns

„Ein Anruf bei NIVONA und schon am nächsten Tag wurde uns ein neuer Wassertank geliefert. Was ein freundlicher, unkomplizierter, schneller und perfekter Service. Vielen Dank NIVONA!“

Frank via Facebook

Das sagen unsere Kunden über uns

„Ein wirklich spitzenmäßiges Gerät und noch besser ist der Kundenservice. Absolut freundlich, eine super schnelle Abwicklung und sehr entgegenkommend. Wir sind so zufrieden, würden gerne noch mehr Sterne geben. Absolut top!“

Katharina via Google

Entdecken Sie weitere Modelle

NICR 799 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.
€ 949,00*
Details
NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00*
Details
NICR 930 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Tijdloosheid vind je tegenwoordig niet vaak meer - maar hier krijg je ook design en elegantie: Onze NICR 930 brengt de essentie van de 9-serie naar je keuken met een esthetisch uiterlijk. Meer genieten en meer gemak: koffie, cappuccino, latte macchiato met één druk op de knop - desgewenst zelfs voor twee kopjes tegelijk. Plus de aromatechnologie van het Aroma Balance System en de Cappuccino Connoisseur. Verleidelijke elegantie op elk moment. Vertaald met DeepL.com (gratis versie)
€ 1.349,00*
Details
NICR 970 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Alles binnenin en in titanium! De NICR 970 combineert hoogwaardig design met unieke technologie. Dankzij het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept. Inclusief Aroma Pre-Select op dit model en de NICR 960 - zodat je de door onze barista aanbevolen instellingen voor alle NIVONA koffies direct kunt overnemen via de NIVONA app. Met de functies van de aromatechnologie kun je ook het zetproces regelen of nog meer uit je cappuccino halen.
€ 1.549,00*
Details