Kurzbeschreibung

Lost niet alleen kalk op, maar bindt het ook. De vloeibare ontkalker verwijdert op betrouwbare wijze kalkaanslag uit de volautomaat tijdens het reinigen. 
  • Zeer effectief 
  • Lost kalk op zonder resten achter te laten 
  • Zacht voor materialen en voedselveilig
Gebruik het CLARIS verswaterfilter met je volautomatische koffiemachine - zo hoef je je volautomatische koffiemachine minder vaak te ontkalken. Fles gemaakt van 100% gerecycled PET.
Veiligheidsinstructies: Lees voor gebruik altijd de etikettering en productinformatie!

Technische Details

Breite
300 mm
Höhe
240 mm
Länge
265 mm
Gewicht
0.57 kg

Alles, um schön sauber zu bleiben

NICC 705 CreamCleaner 500 ml, packing unit: 20 units/box
Voor romig en fris melkschuim hebt u een schoon melksysteem nodig in uw NIVONA. Reinigen met onze CreamClean melksysteemreiniger garandeert dit. Reinigt effectiefLost vet- en eiwitafzettingen op en verwijdert ze zonder resten achter te latenZacht voor materialenDe fles is gemaakt van 100% gerecycled PET.
€ 13,95*
Details
NIRT 701 cleaning tablets packing unit: 20 units/box
Zorg voor de volle smaak voor vers koffiegenot - door uw NIVONA altijd goed schoon te houden. Eenvoudig met onze reinigingstabletten. Lost koffie- en olieresten effectief op en verwijdert zeReinig grondig en voorzichtig
€ 13,95*
Details

Das sagen unsere Kunden 

„Ein wirklich spitzenmäßiges Gerät und noch besser ist der Kundenservice. Absolut freundlich, eine super schnelle Abwicklung und sehr entgegenkommend. Wir sind so zufrieden, würden gerne noch mehr Sterne geben. Absolut top!“

Katharina via Google

Das sagen unsere Kunden

„Ich befand mich heute Mittag, als mein Nivönchen nach Hause zurückkehrte, sofort mit ihr in Zwiesprachen und sie berichtete mir, dass sie mit Liebe und Sorgfalt vom fränkischen Spezialisten-Team untersucht und hernach völlig schmerzlos, zärtlich und sorgsam wieder zu meinem alten Nivönchen zusammengebaut worden wäre. “

Andreas via Mail

Das sagen unsere Kunden

„Ein Anruf bei NIVONA und schon am nächsten Tag wurde uns ein neuer Wassertank geliefert. Was ein freundlicher, unkomplizierter, schneller und perfekter Service. Vielen Dank NIVONA!“

Frank via Facebook

Vollautomaten zum Hegen und Pflegen

NICR 690 Volautomatische espressomachine
De serie voor iedereen die cappuccino wil: De NICR 690 uit deze serie maakt indruk met zijn elegante zwarte design en unieke melkschuim dankzij de handmatige EASY SPUMATORE. Vergeleken met zijn voorganger hebben we de SPUMATORE nu in de uitloop van deze machine gestopt. Je hebt dus alleen een speciale draai nodig. Met het melkklepje tover je lattes zoals in Toscane. En schoonmaken is zo eenvoudig mogelijk - maar zo grondig als nodig. Ontdek het nu.
€ 699,00*
Details
NICR 820 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Als je aan Italië denkt, denk je aan een unieke cappuccino. Wij willen dit gevoel bij jou thuis brengen. En met de NICR 820 kun je dit gevoel met één druk op de knop delen met je dierbaren: Want de 8-serie is de poort naar onetouch dubbele cappuccino en latte macchiato. Het melksysteem is ook snel en eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt om dat vakantiegevoel in je woonkamer te brengen.
€ 999,00*
Details
NICR 970 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Alles binnenin en in titanium! De NICR 970 combineert hoogwaardig design met unieke technologie. Dankzij het bijzonder grote 5'' touch display en het innovatieve NIVONA bedieningsconcept. Inclusief Aroma Pre-Select op dit model en de NICR 960 - zodat je de door onze barista aanbevolen instellingen voor alle NIVONA koffies direct kunt overnemen via de NIVONA app. Met de functies van de aromatechnologie kun je ook het zetproces regelen of nog meer uit je cappuccino halen.
€ 1.549,00*
Details
NICR 1040 CafeRomatica fully automatic espresso machine
We doen het allemaal goed op het werk - alleen niet met onze koffie? Onze NICR 1040 maakt een einde aan dit prestatietekort. Dankzij de eenvoudige bediening en reiniging en het bijzonder grote bonenreservoir en waterreservoir. Perfect ontworpen voor op kantoor. Daarnaast is er onze nieuwe melkslang voor gemakkelijke reiniging met easyclean+ (uiteraard meegeleverd) en de hoeveelheidfunctie voor als vergaderingen langer duren. Bovendien levert het snelle profiel snel veel koffie met één druk op de knop. Alles voor plezierige werkuren.
€ 2.199,00*
Details