Kurzbeschreibung

Uw intrede in de wereld van NIVONA - met elke ochtend versgemalen koffie. Nu met TFT-kleurendisplay en het NIVONA bedieningsconcept. Eenvoudig zelfverklarend. De opgeslagen recepten kunnen nu worden aangepast. De handmatige SPUMATORE kan ook worden gebruikt om melkschuim te maken als je meer wilt dan alleen koffie en espresso. De automatische reinigingsprogramma's ronden de modellen uit de 5-serie af.

Eigenschappen

Afneembare watertank (volume)
2,2 liter
Grootte van het bonenreservoir
Voor ongeveer 250 gram koffiebonen
Ontwerp
Wit

Smaak

Instelbare koffiehoeveelheid
(ongeveer 20 ml - 240 ml)
Instelbare koffiesterkte
In 3 fasen
Instelbare koffietemperatuur
In 3 fasen
Maalgraad
Verstelbaar
Pre-brouwsysteem
Beschikbaar

Comfort

2-kops functie voor espresso/koffie
Beschikbaar
Fabrieksinstellingen van de recepten
Kan worden gewijzigd
Heet water functie voor thee
Voor een temperatuur
Poedercompartiment voor één portie gemalen koffie
Beschikbaar
SPUMATORE (voor cappuccino enzo)
Handmatig

Zorg

Automatische verzorging voor ontkalken en reinigen
Inbegrepen
Brouweenheid
Verwijderbaar
Controle-indicator voor filtervervanging
Beschikbaar

Technologie

ECO-modus
Beschikbaar
Max. Stroomverbruik
1455 watt
Pompdruk
Tot 15 bar
TFT-kleurenscherm
Beschikbaar

Technische Details

Breite
240 mm
Höhe
340 mm
Länge
536 mm
Gewicht
9.59 kg

4 koffievariaties met de 5-serie

Espresso


Koffie

Warme melk/melkschuim

Warm water

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Altijd mooi en schoon

NIRT 701 cleaning tablets packing unit: 20 units/box
Zorg voor de volle smaak voor vers koffiegenot - door uw NIVONA altijd goed schoon te houden. Eenvoudig met onze reinigingstabletten. Lost koffie- en olieresten effectief op en verwijdert zeReinig grondig en voorzichtig
€ 13,95* inkl. MwSt.
Details
NIRK 703 liquid descaler 500ml, packing unit: 20 units/box
Lost niet alleen kalk op, maar bindt het ook. De vloeibare ontkalker verwijdert op betrouwbare wijze kalkaanslag uit de volautomaat tijdens het reinigen. Zeer effectief Lost kalk op zonder resten achter te laten Zacht voor materialen en voedselveiligGebruik het CLARIS verswaterfilter met je volautomatische koffiemachine - zo hoef je je volautomatische koffiemachine minder vaak te ontkalken. Fles gemaakt van 100% gerecycled PET.Veiligheidsinstructies: Lees voor gebruik altijd de etikettering en productinformatie!
€ 13,95* inkl. MwSt.
Details

Wat onze klanten zeggen

"Een echt topapparaat en de klantenservice is nog beter. Absoluut vriendelijk, supersnelle afhandeling en zeer meegaand. We zijn zo tevreden dat we nog meer sterren willen geven. Absoluut top!"

Katharina via Google

Wat onze klanten zeggen

"Eén telefoontje naar NIVONA en een nieuwe watertank werd de volgende dag al bij ons afgeleverd. Wat een vriendelijke, ongecompliceerde, snelle en perfecte service. Hartelijk dank aan NIVONA!"

Frank via Facebook

Wat onze klanten zeggen

"Toen mijn Nivönchen vandaag rond lunchtijd weer thuiskwam, was ik meteen met haar in gesprek en ze vertelde me dat ze met liefde en zorg was onderzocht door het Frankische team van specialisten en vervolgens volledig pijnloos, teder en zorgvuldig weer in mijn oude Nivönchen was gemonteerd. "

Andreas via mail

Ontdek meer NIVONA modellen

NICR 695 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Degene met de speciale twist: met onze 6-serie kun je thuis voor het eerst proeven van onze aromatechnologie. Dankzij het Aroma Balance System kun je het zetproces direct beïnvloeden. Beide modellen hebben ook de handmatige EASY SPUMATORE in de uitloop. Voor uniek melkschuim. Snel en eenvoudig te reinigen met de draaiknop. De NICR 695 is ook verkrijgbaar in een klassiek titanium design.
€ 729,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 796 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Zwart op wit: Onze NICR 796 combineert een helder design en is daarom een blikvanger in elke keuken. Zoals alle modellen in de 7-serie maakt hij ook cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop. Voor speciale genietmomenten. En om ervoor te zorgen dat er genoeg van deze momenten zijn, is het melksysteem handig en eenvoudig te reinigen. Haal het plezier van Italië in huis.
€ 899,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 825 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Wer möchte nicht einen guten Cappuccino in Gesellschaft genießen? Einfach entspannen und einmaligen Milchschaum schmecken. Mit unserer 8er-Serie können Sie Cappuccino und Latte Macchiato auf Knopfdruck auch für zwei Tassen beziehen. Mit den Aroma-Features holen Sie noch mehr aus Ihren liebsten Kaffeebohnen. Einfach und intuitiv. Als ob ein kleiner Barista in der Maschine für Sie arbeitet. Und bei der NICR 825 mit Edelstahl-Front.
€ 1.149,00* inkl. MwSt.
Details
NICR 930 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Zeitlosigkeit findet sich heute nicht mehr oft – doch hier erhalten Sie gleich noch Design und Eleganz dazu: Unsere NICR 930 bringt die Essenz der 9er-Baureihe in einem ästhetischen Auftritt in Ihre Küche. Mehr Genuss und mehr Komfort: Kaffee, Cappuccino, Latte Macchiato auf Knopfdruck – auf Wunsch auch für zwei Tassen gleichzeitig. Dazu die Aroma-Technologie des Aroma Balance Systems und des Cappuccino-Connaisseurs. Verführerische Eleganz in jedem Moment.
€ 1.349,00* inkl. MwSt.
Details