Korte beschrijving

Genieten met één druk op de knop - zelfs voor cappuccino en latte macchiato. Met de 7-serie haal je absolute gemaksmakers in huis. Met de OneTouch-functie maak je snel en eenvoudig cappuccino en co. Met live programmering kun je ook je favoriete recept direct opslaan in de volautomatische koffiemachine. Met de cappuccinokenner kun je ook de volgorde van melk en koffie in de cappuccino aanpassen. Zodat alles precies is zoals jij het lekker vindt. En met de NICR 799 met roestvrijstalen front.

Eigenschappen

Afneembare watertank (volume)
2,2 liter
Bonen sensor
Beschikbaar
Grootte van het bonenreservoir
Voor ongeveer 250 gram koffiebonen
Ontwerp
Bedieningselementen in chroom

Smaak

Aroma Balans Systeem
Beschikbaar
Cappuccino-kenner
Beschikbaar
Instelbare koffiehoeveelheid
(ongeveer 20 ml - 240 ml)
Instelbare koffiesterkte
In 5 stappen
Instelbare koffietemperatuur
In 3 fasen
Maalgraad
Verstelbaar
Pre-brouwsysteem
Beschikbaar

Comfort

2-kops functie voor espresso/koffie
Beschikbaar
Achterrollen
Beschikbaar
Fabrieksinstellingen van de recepten
Kan worden gewijzigd
Heet water functie voor thee
Voor drie temperaturen
Live programma
Beschikbaar
Poedercompartiment voor één portie gemalen koffie
Beschikbaar
Recepten voor "Mijn koffie" kunnen worden opgeslagen
5 geheugenlocaties
SPUMATORE (voor cappuccino enzo)
OneTouch plus

Zorg

Automatische verzorging voor ontkalken en reinigen
Inbegrepen
Brouweenheid
Verwijderbaar
CLARIS vers water filter
Inbegrepen
Controle-indicator voor filtervervanging
Beschikbaar
Spoelonderhoud voor OneTouch SPUMATORE
Beschikbaar

Technologie

ECO-modus
Beschikbaar
Max. Stroomverbruik
1455 watt
Pompdruk
Tot 15 bar
TFT-kleurenscherm
Beschikbaar

Technische details

Breedte
240 mm
Hoogte
340 mm
Lengte
460 mm
Gewicht
10.665 kg

9 koffievariaties met de 7-serie

Espresso


Koffie

Americano

Cappuccino

Latte Macchiato

Warme melk/melkschuim

Warm water

"Geheugenlocaties "Mijn koffie

NICR 790 5

NICR 795 5

NICR 796 5

NICR 799 5

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

Alles, was Kaffee noch besser macht

NIML 220 milk lance
De NIVONA melklans is de praktische manier om de melk rechtstreeks naar de NIVONA te brengen. Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig.1. Steek de NIVONA melklans in de doos.2. Steek de melkslang van de NIVONA volautomatische koffiemachine in de melklansadapter3. Klaar! Zet het apparaat na gebruik snel in de koelkast. Tot de volgende cappuccino.
€ 21,95*
Details
NIMC 1000 milk container, packing unit: 3 units/box
Zonder eigen koelsysteem, maar perfect bewaard in de koelkast of vaatwasser: onze NIMC 1000 melkhouder is de perfecte manier om melk te bewaren en is ook een blikvanger naast uw NIVONA. Verse melk perfect bewaardGemaakt van transparant plasticToont het melkniveau in één oogopslagInhoud: 1 liter Voor modellen met SPUMATORE cappuccinofunctie
€ 21,95*
Details
NIVONA CoffeeBag NIBG 750
De NIVONA CoffeeBag bevat 250 gram van elk van de drie NIVONA koffievariëteiten CAFFÈ AREZZO, ESPRESSO MILANO en ESPRESSO TORINO. Ideaal als cadeau, proefpakket of om zelf van te genieten.
€ 24,95*
Details

Dit is wat coffeeness schrijft

"De Nurembergers brengen niet alleen de chocolade- en cacaosmaken van mijn koffiebonen naar boven, ze slagen er ook in om frisse, citrusachtige tonen te extraheren. Normaal gesproken kan alleen een portafilter dat."

Arne | In de test van de NICR 799

Wat onze klanten zeggen

"Een echt topapparaat en de klantenservice is nog beter. Absoluut vriendelijk, supersnelle afhandeling en zeer meegaand. We zijn zo tevreden dat we nog meer sterren willen geven. Absoluut top!"

Katharina via Google

Wat onze klanten zeggen

"Toen mijn Nivönchen vandaag rond lunchtijd weer thuiskwam, was ik meteen met haar in gesprek en ze vertelde me dat ze met liefde en zorg was onderzocht door het Frankische team van specialisten en vervolgens volledig pijnloos, teder en zorgvuldig weer in mijn oude Nivönchen was gemonteerd. "

Andreas via mail

Entdecken Sie weitere NIVONA-Modelle

NICR 695 Cafe Romatica fully automatic espresso machine
Degene met de speciale twist: met onze 6-serie kun je thuis voor het eerst proeven van onze aromatechnologie. Dankzij het Aroma Balance System kun je het zetproces direct beïnvloeden. Beide modellen hebben ook de handmatige EASY SPUMATORE in de uitloop. Voor uniek melkschuim. Snel en eenvoudig te reinigen met de draaiknop. De NICR 695 is ook verkrijgbaar in een klassiek titanium design.
€ 729,00*
Details
NICR 796 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Zwart op wit: Onze NICR 796 combineert een helder design en is daarom een blikvanger in elke keuken. Zoals alle modellen in de 7-serie maakt hij ook cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop. Voor speciale genietmomenten. En om ervoor te zorgen dat er genoeg van deze momenten zijn, is het melksysteem handig en eenvoudig te reinigen. Haal het plezier van Italië in huis.
€ 899,00*
Details
NICR 825 CafeRomatica fully automatic espresso machine
Wie wil er nu niet genieten van een goede cappuccino in gezelschap?Ontspan gewoon en geniet van het unieke melkschuim.Met onze 8-serie maak je cappuccino en latte macchiato voor twee kopjes met één druk op de knop.Met de smaakeigenschappen haal je nog meer uit je favoriete koffiebonen.Eenvoudig en intuïtief.Alsof er een kleine barista voor je aan het werk is in de machine. En met de NICR 825 met roestvrijstalen voorkant.
€ 1.149,00*
Details