Kurzbeschreibung

De NIVONA melklans is de praktische manier om de melk rechtstreeks naar de NIVONA te brengen. Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig.
1. Steek de NIVONA melklans in de doos.
2. Steek de melkslang van de NIVONA volautomatische koffiemachine in de melklansadapter
3. Klaar! 
Zet het apparaat na gebruik snel in de koelkast. Tot de volgende cappuccino.

Technische Details

Breite
69 mm
Höhe
280 mm
Länge
23 mm
Gewicht
0.07 kg

Proef het verschil. Bij uw plaatselijke dealer.

NIVONA accessoires: Haal er nog meer uit

NICC 705 CreamCleaner 500 ml, packing unit: 20 units/box
Voor romig en fris melkschuim hebt u een schoon melksysteem nodig in uw NIVONA. Reinigen met onze CreamClean melksysteemreiniger garandeert dit. Reinigt effectiefLost vet- en eiwitafzettingen op en verwijdert ze zonder resten achter te latenZacht voor materialenDe fles is gemaakt van 100% gerecycled PET.
€ 13,95* inkl. MwSt.
Details
NIRK 703 liquid descaler 500ml, packing unit: 20 units/box
Lost niet alleen kalk op, maar bindt het ook. De vloeibare ontkalker verwijdert op betrouwbare wijze kalkaanslag uit de volautomaat tijdens het reinigen. Zeer effectief Lost kalk op zonder resten achter te laten Zacht voor materialen en voedselveiligGebruik het CLARIS verswaterfilter met je volautomatische koffiemachine - zo hoef je je volautomatische koffiemachine minder vaak te ontkalken. Fles gemaakt van 100% gerecycled PET.Veiligheidsinstructies: Lees voor gebruik altijd de etikettering en productinformatie!
€ 13,95* inkl. MwSt.
Details
NIRT 701 cleaning tablets packing unit: 20 units/box
Zorg voor de volle smaak voor vers koffiegenot - door uw NIVONA altijd goed schoon te houden. Eenvoudig met onze reinigingstabletten. Lost koffie- en olieresten effectief op en verwijdert zeReinig grondig en voorzichtig
€ 13,95* inkl. MwSt.
Details

Wat onze klanten zeggen

"Een echt topapparaat en de klantenservice is nog beter. Absoluut vriendelijk, supersnelle afhandeling en zeer meegaand. We zijn zo tevreden dat we nog meer sterren willen geven. Absoluut top!"

Katharina via Google

Wat onze klanten zeggen

"Eén telefoontje naar NIVONA en een nieuwe watertank werd de volgende dag al bij ons afgeleverd. Wat een vriendelijke, ongecompliceerde, snelle en perfecte service. Hartelijk dank aan NIVONA!"

Frank via Facebook

Wat onze klanten zeggen

"Toen mijn Nivönchen vandaag rond lunchtijd weer thuiskwam, was ik meteen met haar in gesprek en ze vertelde me dat ze met liefde en zorg was onderzocht door het Frankische team van specialisten en vervolgens volledig pijnloos, teder en zorgvuldig weer in mijn oude Nivönchen was gemonteerd. "

Andreas via mail

Welche Vollautomaten die Bohne interessiert