Kurzbeschreibung

Holen Sie sich die Zukunft des Kaffeevollautomaten nach Hause. Mit neuem Design und neuer Brüheinheit RomaticaPlus hebt die NIVO 8000er Kaffeegenuss und Reinigung auf das nächste Level.

Eigenschappen

Afneembare watertank (volume)
1,8 liter
Bonen sensor
Beschikbaar
Grootte van het bonenreservoir
Voor ongeveer 250 gram koffiebonen
Ontwerp
Ontwerp door de studio FORMATE/S, Titanium

Smaak

Aroma Balans Systeem
Verkrijgbaar met vijf profielen
Cappuccino-kenner
Beschikbaar
Instelbare koffiehoeveelheid
(ongeveer 20 ml - 240 ml)
Instelbare koffiesterkte
In 5 stappen
Instelbare koffietemperatuur
In 3 fasen
Maalgraad
Verstelbaar

Comfort

2-kops functie voor cappuccino en co.
Beschikbaar
2-kops functie voor espresso/koffie
Beschikbaar
Achterrollen
Beschikbaar
Fabrieksinstellingen van de recepten
Kan worden gewijzigd
Heet water functie voor thee
Voor drie temperaturen
Live programma
Beschikbaar
Poedercompartiment voor één portie gemalen koffie
Beschikbaar
Recepten voor "Mijn koffie" kunnen worden opgeslagen
9 geheugenlocaties
SPUMATORE (voor cappuccino enzo)
OneTouch DUOplus
Snel profiel
Beschikbaar

Zorg

Automatische verzorging voor ontkalken en reinigen
Inbegrepen
Brouweenheid
RomaticaPlus voor meer efficiëntie
CLARIS vers water filter
Inbegrepen
Controle-indicator voor filtervervanging
Beschikbaar

Technologie

ECO-modus
Beschikbaar
Max. Stroomverbruik
1465 watt
Pompdruk
Tot 15 bar
TFT-kleurenscherm
Beschikbaar

Technische Details

Breite
240 mm
Höhe
340 mm
Länge
480 mm
Gewicht
12 kg

Vandaag de toekomst. Standaard morgen.


De toekomst van de volautomatische koffiemachine: zo geavanceerd mogelijk als het gaat om zetten en reinigen. De 8000-serie wordt geleverd met een nieuwe zeteenheid die ervoor zorgt dat het interieur schoner is dan ooit tevoren. En natuurlijk het koffiegenot naar een hoger niveau tilt. Dankzij het nieuwe harmonische smaakprofiel zetten deze twee modellen koffie op zo'n manier dat je altijd een gebalanceerde smaak krijgt, ongeacht de koffieboon. Ze zijn ook uitgerust met vele functies van de NIVONA aromatechnologie. Voor koffiegenot op jouw manier.

Ware schoonheid aan de binnenkant


Onze medewerkers hadden één doel: volautomatische koffiemachines nog geavanceerder maken. In alle aspecten - koffiegenot, reiniging en service. Hun idee: een nieuwe zeteenheid aan de binnenkant. Ontworpen om nog meer te halen uit de meer dan 800 verschillende koffiesmaken. Zo ontwikkeld dat iedereen meteen zijn weg vindt in het nieuwe bedieningsconcept. Duidelijke vormen ronden de technologie van de twee modellen in de 8000-serie af.

De nieuwe zeteenheid is de volgende fase van wat ooit begon met het Aromatica systeem. NIVONA heeft zich altijd gefocust op één ding: smaak en de mogelijkheden daarvan. De technologie moet de koffiesmaak niet dicteren, maar de hele koffiewereld mogelijk maken. Of het nu gaat om cappuccino, espresso of een snelle koffie om de dag te beginnen. Daarom kan het Aroma Balance System nu worden gebruikt om het zetproces direct te beïnvloeden. De nieuwe zeteenheid van de 8000-serie breidt dit idee uit met nieuwe mogelijkheden.

Ontdek ook de andere modellen

De koffiemachine waarmee het klikt - dankzij de technologie van portafilter en volautomatische koffiemachine. Met de afmetingen van een capsulemachine. Maar dan voor versgemalen koffiegenot.

Ontdek nu de CUBE 4

De volautomatische machines uit de 6-serie bieden een introductie in de wereld van het Aroma Balance System, waarmee het brouwproces direct kan worden beïnvloed. Ook voor cappuccino dankzij een nieuwe SPUMATORE.

Ervaar het hier

Een volautomatische koffiemachine die niets te wensen overlaat - dankzij een bijzonder groot TFT-touchdisplay en alle functies van de aromatechnologie. De 9-serie combineert eenvoudige bediening met een wereld aan smaak.

Alles over de 9-serie

Een schone zaak

Je bent perfect uitgerust met onze originele accessoires. Voor uw cappuccino blijft de melk perfect gekoeld in onze melkkoelkast. Met de NIVONA melklans kunt u de melk eenvoudig en praktisch aansluiten op uw NIVONA. Alles voor een schoon resultaat. En over schoon gesproken: Natuurlijk hebben we ook alles wat je nodig hebt om je NIVONA machine te onderhouden. Van ontkalker tot reinigingstabletten en filters.

Klik hier voor NIVONA accessoires